Politika privatnosti

Politika privatnosti na web stranicama Softwise d.o.o., Ivana Mažuranića 2, 40000 Čakovec, OIB: 65164037650 opisuje kako postupamo s osobnim podacima koje zaprimamao tijekom vašeg posjeta i korištenja softwise.hr, soft-crm.net i redomat.com web stranica.
U nastavku Politike privatnosti možete jasno i transparentno saznati:

  • podatke koje prikupljamo,
  • načine na koje prikupljamo podatke,
  • načine na koje štitimo podatke,
  • s kime dijelimo prikupljene podatke,
  • koje kolačiće i alate korisitimo,
  • kako možete ostvariti svoja prava.
ICANN 'Prava i odgovornosti registranta'

Kao cijenjeni kupac i registrant naziva domene kod nas, važno je da ste svjesni svojih prava i odgovornosti kako je navedeno u politici ICANN-a 3.12. Ova politika osigurava da imate pravo na pregled i ažuriranje podataka o registraciji te da ste odgovorni za pružanje točnih i pouzdanih informacija. Također je vaša obveza pridržavati se svih primjenjivih zakona i propisa koji se odnose na registraciju naziva vaše domene.

Osim toga, kao podnositelj registracije, imate pravo prenijeti naziv svoje domene drugom registru, a vaša je odgovornost osigurati da vaša upotreba naziva domene ne krši prava drugih. Potičemo vas da se upoznate s ovim važnim pravima i odgovornostima kako biste bili sigurni da ste u skladu s politikom ICANN-a.

Za više informacija o vašim pravima i odgovornostima kao podnositelja registracije, posjetite web stranicu ICANN-a. Zahvaljujemo što ste nas odabrali kao svog registrara naziva domena.

 

Podaci koje prikupljamo

Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail, telefon, IP adresa, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Softwise d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja softwise.hr, soft-crm.net, redomat.com web stranica.
Softwise d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, neće distribuirati, objavljivati ili davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.
Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku, a u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo.
Softwise d.o.o. poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke u skladu sa Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679.

 
Poruke u elektroničkom obliku

Kad nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) vaše osobne podatke po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili to činite putem kontakt obrazaca ili forme za prijavu koji se nalaze na web stranicama softwise.hr, soft-crm.net, redomat.com,  prikupljene osobne podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših upita i zahtjeva.
Kontaktiranjem putem kontakt obrazaca ili forme te elektroničkom poštom ispunjavate svoje podatke (kontakt, ime i prezime, a u tekstu poruke navodite neke podatke o sebi). Ti su podaci dostupni isključivo Softwise d.o.o. djelatnicima koji su upućeni u svrhu rješavanja vašeg upita. Podatci poslani elektroničkom poštom mogu biti dostupni i pružatelju hosting usluge na čijoj infrastrukturi je smješten e-mail poslužitelj tvrtke Softwise d.o.o.

 

Prijava na newsletter

Svaki posjetitelj soft-crm.net i redomat.com  web stranica ima mogućnost prijave na newsletter. Posjetitelj stranica može izabrati da se ne prijavi na newsletter, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti saznati novosti o softCRM i Redomat aplikaciji.
U slučaju da od Softwise d.o.o. zatražite poništenje svoje prijave na newsletter, Softwise d.o.o. se obvezuje da će sa web stranice soft-crm.net, redomat.com trajno ukloniti sve vaše osobne podatke koji su uneseni prilikom prijave na newsletter u roku od 30 dana sukladno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679.
Prijavom na newsletter podaci se spremaju na platformu Mail Chimp i dostupni su isključivo Softwise d.o.o. djelatnicima.

 

Prijava za korisnički račun

Korisničkom prijavom na stranici soft-crm.net i redomat.com posjetiteljima se omogućava da u razdoblju od 30 dana isprobaju mogućnosti koje pružaju programske aplikacije. Uneseni podaci kod prijave za korisnički račun ostaju spremljeni u programskim aplikacijama zbog moguće ponovne reaktivacije korisničkog računa.
U slučaju da od Softwise d.o.o. zatražite poništenje svoje prijave za korisnički račun, Softwise d.o.o. se obvezuje da će sa web stranica soft-crm.net, redomat.com i baze programa trajno ukloniti sve vaše osobne podatke, a koji su uneseni prilikom prijave u roku od 30 dana sukladno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679.

 
Brisanje i vaš pristup osobnim podacima

Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvat ćemo za vrijeme postojanja web stranica softwise.hr, soft-crm.net, redomat.com.
Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našim bazama, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. To ćete učiniti tako da putem kontakt adrese softwise@softwise.hr dostavite obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i da pritom vaše osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo .
Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima. Međutim, na web stranicama softwise.hr, soft-crm.net, redomat.com, pronaći ćete linkove na druge web stranice. Pravila zaštite privatnosti na drugim web stranicama mogu biti drugačija od Pravila zaštite privatnosti na softwise.hr, soft-crm.net, redomat.com.
Na našim web stranicama možemo vam ponuditi i korištenje društvenih mreža Softwise d.o.o. (Facebook, LinkedIn, Instagram i sl.) koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka. Stoga vas molimo da se upoznate s Pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na drugim web stranicama i na društvenim mrežama.

 

Kolačići

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće na web stranicama softwise.hr, soft-crm.net, redomat.com. Kolačići predstavljaju skup podataka koji stranica koju posjećujete šalje vašem pregledniku.
Kada pristupite pojedinoj stranici softwise.hr, soft-crm.net, redomat.com, šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama softwise.hr, soft-crm.net, redomat.com.).
To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na softwise.hr, soft-crm.net, redomat.com potražiti vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke.
Kolačić ne sadrži vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja softwise.hr, soft-crm.net, redomat.com web stranica.
Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.

 

Statistika poslužitelja

softwise.hr, soft-crm.net, redomat.com prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o čitanosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

 

Vaša privola

Korištenjem softwise.hr, soft-crm.net, redomat.com web stranice pristajete i slažete se sa uvjetima politike privatnosti.

 

Promjena politike privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na softwise.hr, soft-crm.net, redomat.com stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi. Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 25. svibnja 2018. godine.

 

Svi djelatnici Softwise d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti sukladno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679.