Voucher System aplikacija za ugostiteljstvo

Voucher System aplikacija za ugostiteljstvo

Upotreba vaučera u restoranima, menzama i kafićima

Bez obzira radi li se o restoranu, menzi ili kafiću koji su tek započeli s poslovanjem ili su aktivni godinama, uvijek postoje novi načini kako ih dodatno unaprijediti i poboljšati. Jedan od najvažnijih koraka prema poboljšanju poslovanja ugostitelja je stvaranje dodatne vrijednost za kupaca. Danas nezaobilazne mobilne aplikacije u ugostiteljstvu uvelike pomažu u postizanju tog cilja.

Jedan od aplikacija koja će pružiti dodatnu vrijednost ugostiteljima i kupcima je aplikacija Voucher System.

Osnovna svrha aplikacije s perspektive kupca je mogućnost kupnje jedne ili više konzumacija hrane i / ili pića, a koja će se iskoristiti predočenjem vaučera. S perspektive ugostitelja unaprijed prodana konzumacija u aplikaciji predstavljat će novi vaučer.

Izrada novog vaučer u aplikaciji je u potpunosti jednostavna te zahtjeva svega tri koraka.  Prvi korak kod izrade vaučera je unos nositelja vaučera (ime prezime, email, broj telefona), drugi je korak odabir konzumacije hrane i /ili pića, a treći slanje vaučer njegovom nositelju.

 

Izrada i slanje vaučera u tri koraka

 

Aplikaciji je moguće pristupiti na mobilnoj ili desktop verziji, a sve ovisno preferiranom načinu rad.

Kupac vaučer može kupiti za sebe ili neku drugu osobu. Nakon što je vaučer kreiran od strane ugostiteljskog djelatnika isti se šalje njegovom nositelju na e-mail, SMS, Viber, WhatsApp, Messenger, Skype ili neke drugi preferirani kanal.

Istovremeno nositelj vaučera preko odabranog kanala dobiva poveznicu do vaučera. Klikom na dobivenu poveznicu otvara se vaučer koji je potrebno predočiti prilikom korištenja usluge u ugostiteljskom objektu.

Dostupni podaci kreiranog vaučera u aplikaciji su:

  • informacije o subjektu izdavatelja vaučera,
  • datum izrade vaučera,
  • informacije o nositelju vaučera (ime prezime, email, broj telefona),
  • odabrani proizvod i/ili usluga vaučera,
  • ukupnom iznosu vaučera.

Iskorištenje vaučera radi na principu skeniranja QR koda od strane ugostiteljskog djelatnika. Nositelju vaučera (kupcu) je dovoljno da prilikom korištenja konzumacije predoči na svojem mobilnom uređaju vaučer. Ugostitelj pomoću svog mobitela skenira vaučer sa mobilnog uređaja kupca, odobrava i iskorištava. Ako bi se vaučer ponovno skenirao, ugostiteljskom djelatniku bila bi dostupna informacija da je vaučer već iskorišten.

Aplikacije omogućava pregled raznih statistike kao što su: broj izdanih vaučera, iskorištenost vaučera, popis korisnika usluge, opterećenosti unutar radnog vremena po satu, broj konzumacija po proizvodu i sl.

Cijena aplikacije ovisi o broju ugostiteljskih djelatnika koji bi imaju pristup aplikaciji na pametnom telefonu, tabletu ili PC računalu, odnosno ukupnom broju korisnika koji će se prijavljivati u aplikaciju.

Godišnje cijena najma aplikacije iznosi 159,27 € (1.200,00 kn + PDV) za dva ugostiteljska djelatnika.

Kako bi se uvjerili da je Voucher System aplikacija za Vas postoji mogućnost testiranja aplikacije, bez ikakve obaveze. Prvih 30 dana potpuno besplatno. Pošaljite nam upit za registraciju na email:  info@softwise.hr.

U najkraćem mogućem roku Vam šaljemo sve podatke potrebne za početak korištenja Voucher System aplikacije

* 1 € = 7,5345

 

Preuzmite Voucher System aplikaciju odmah!