Idealan spoj ERP-a i CRM-a - još ga niste isprobali?

U poslovanju se često događa da šef skladišta prekasno dobiva informaciju kako je odjel prodaje ispraznio sve zalihe koje je on imao na raspolaganju. Nedostatak pravovremenih informacija na stanju na skladištu, utjecao je i na odjel nabave koji također nije na vrijeme reagirao i pribavio nove proizvode. Zakašnjela isporuka proizvoda kupcu je najčešći ishod navedenog problema, a što dovodi do nezadovoljstva svih uključenih strana.

Takve situacije su učestale i pogađaju sve tvrtke koja nemaju povezane poslovne procese i odjele u jedinstveni sustav. Kako bi poslovanje funkcioniralo bez zastoja nezaobilazno je korištenje na tržištu dostupnih softverskih rješenja.

softCRM aplikacija u potpunosti eliminira navedeni problem. Djelatnici imaju konstantan uvid u odvijanje poslovnih procesa po odjelima. Prednost je i to što je aplikacija online što znači da joj se može pristupiti s bilo koje lokacije i s bilo kojeg računala. U praksi se sve više biraju online poslovna rješenja jer daju određenu razinu fleksibilnosti i komfora.

U softCRM je moguće sve, od praćenja povijesti poslovnog odnosa, pisanja ponuda i računa, vođenja skladišta, upisivanja radnih zadataka pa do statističkog analiziranja i planiranja marketinških, prodajnih i post-prodajnih aktivnosti.

Ovisno o modulima koji se odaberu prilikom uvođenja softCRM rješenja, djelatnicima se može omogućiti ili ograničiti uvid u sve potrebne informacije iz poslovanja. Moduli pokrivaju sve poslovne procese od: nabave, fakturiranja, skladišta, evidencije rada, putnih naloga i loko vožnje, upravljanja projektima, vođenja komunikacija, pregleda obaveza, poslovne analitike, itd. Koncipirani su na način da ubrzavaju interne poslove djelatnika te poslove koji se odnose na komunikaciju s kupcima.

Što se tiče implementacije  softCRM rješenja, ona se može napraviti u vrlo kratkom roku. Bitno da korisnik bude spreman na promijene i odlučan za promjene u načinu rada.

Već sad možete besplatno u periodu od 30 dana isprobati softCRM sa svim raspoloživim mogućnostima. Prilikom testiranja  dobivate kvalitetnu informaciju što sve rješenje posjeduje, na koji način funkcionira te da li bi se uklapa u Vaše poslovanje.

Slobodno nam se javite za više informacija: podrska@soft-crm.net ili +385 (0)40 390 997.