Odluke za uspješnije poslovanje u 2017 godini

Jeste li i Vi jedan od poduzetnika koji na početku godine sastavlja popis odluka za uspješnije i profitabilnije poslovanje tijekom cijele godine?

Ako ste već donijeli odluke, sada je pravo vrijeme da provjerite svoj trenutni popis i razmislite o ažuriranju trenutnih poslovnih potreba i ciljeva.

U nastavku Vam donosimo još nekoliko prijedloga:


1. Uvedite aplikaciju za upravljanje poslovanjem

 

Jedan od prvi korak prema uspješnijem poslovanju Vaše tvrtke u 2017 godini je uvođenje aplikacije za upravljanje poslovanjem.

Želite li maksimalno pospješiti učinkovitost svog poslovanja razmislite o uvođenju neke od poslovnih aplikacija koje su dostupne na tržištu.

Prednosti današnjih poslovnih aplikacija su fleksibilnost u prilagođavanju različitim načinima poslovanja i pristupačna cijena.

Kvalitetna poslovna aplikacija će objediniti sve aktivnosti iz Vašeg poslovanja od praćenja povijesti poslovnog odnosa, pisanja ponuda i računa, praćenja skladišnog poslovanja, dodjeljivanja radnih zadataka, planiranja projekata, vođenja evidencija rada do statističkog analiziranja i planiranja marketinških aktivnosti.

Koristit će svim odjelima unutar tvrtke od prodaje, marketinga, financija, planiranja, upravljanja resursima, razvoja, istraživanja do logistike.

Sve informacije i podaci kreirani u aplikaciji biti će Vam dostupni na bilo kojoj lokacije i s bilo kojeg računala 24 sata 7 dana u tjednu.

Već danas registracijom za besplatni jednomjesečni račun možete bez obaveza isprobati našu aplikaciju softCRM.

 

 
2. Povećajte vidljivost tvrtke internet stranicom

 

Prezentacija proizvoda i usluga tvrtke na najvećoj globalnoj mreži više nije potreba za Vašu tvrtku, već nužnost.

Neovisno o tome je li Vaša tvrtka mala, velika ili srednja, OPG, obrt ili ordinacija trebali bi imati vlastitu internet stranicu.

Nepostojanje informacija o poslovanju, proizvodima ili uslugama Vaše tvrtke, potencijalnim kupcima ostavlja dojam da ne poslujete ozbiljno ili da Vaša tvrtka više nije aktivna na tržištu.

Jednom kada tvrtka stekne negativnu reputaciju, teško da će ostvariti zacrtane ciljeve.

Ulaganje u internet stranice je dugoročno ulaganje koje se u svakom slučaju isplati.

Ako niste spremni uložiti velika financijska sredstva postoje odlična rješenja gdje za malo novaca možete dobiti kvalitetnu internet stranicu u vrlo kratkom roku.

Više informacija o ponudi za izradu internet stranica potražite na našim stranicama miniWEB-a ili slanjem upita na softwise@softwise.hr na koji ćemo rado odgovoriti u što kraćem roku.

 

 
3. Oglašavajte se na različitim mrežama

 

Društvenim mrežama će popularnost nastaviti rasti zato svakako što prije postanite prisutni na njima.

Više aktivnih profila Vašeg poslovanja na različitim mrežama može Vas dovesti do bolje pozicije na web tražilicama, pojačati vašu vidljivost, a u krajnjem slučaju i povećati zaradu.

Tako je na primjer Google samo jedna od tražilica koja favorizira tvrtke koje su prisutne na društvenim mrežama.

Ažurnim objavama i aktivnošću na različitim mrežama Vaša tvrtka daje signal o pouzdanosti, relevantnosti i vjerodostojnosti.

Vaše prisustvo i aktivnost na različitim mrežama može samo povećati svijest o postojanju Vaše tvrtke kod kupaca.

Pritom što više kupaca privučete to će i efekt biti puno jači. Zato se potrudite kreirati kvalitetan sadržaja, a kojim ćete svoju tvrtku promovirati na najbolji mogući način.

 

Ako uvedete samo jedan od navedenih prijedloga pozitivno ćete utjecali na svoje poslovanje. Svakao se isplati jer ulog je zaista minimalan.

 

Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte slanjem upita na mail softwise@softwise.hr ili pozivom na broj:  +385 (0)40 390 997.