Redomat MINI - praktičan sustav za uvođenje reda u čekaonicama

Redomat MINI omogućava lako i jednostavno uzimanje listića s rednim brojem. Pozivanje na red odvija se sukladno dolasku klijenata i rasporedu dodijeljenih listića.

Sustav funkcionira na principu jednog reda čekanja za sve klijente, a što eliminira nervozu i nesuglasice nastale između klijenata zbog dugog čekanja u redu.

Redomat MINI sastoji se od djelitelja listića, zaslona za prikaz broja listića koji je na redu (u obradi), konzole za pozivanje (tipkovnica) i role s listićima na kojima su ispisani slijedni brojevi.

 

DJELITELJ LISTIĆA

Djelitelj listića se postavlja na vidljivo mjesto u čekaonici kako bi pritom svakom klijentu bilo omogućeno dodjeljivanje listića s rednim brojem.

Uređaj je dostupan u kompletu s nosačem (stalkom) ili se montira na zid. Stalak se sastoji od podnožja i okomitog nosača izrađenog od lijevanog željeza, dok je ABS kućište uređaja otporno na udarce.

 

ZASLON

Na postavljenom zaslonu u čekaonici klijenti mogu pratiti promjene u redu čekanja i u trenutku kada njihov redni broj dođe na red, obaviti željenu uslugu. Zaslon prikazuje broj listića koji će se obrađivati ili koji se trenutno obrađuje. Pozivanje sljedećeg listića na zaslonu praćeno je zvučnom signalizacijom.

ABS/aluminijsko kućište zaslona uključuje komponente za montažu na zid.

 
KONZOLA ZA POZIVANJE LISTIĆA

Konzola za pozivanje administratoru omogućava unos početnog broja listića za obrađivanje. Pritiskom tipke s oznakom + poziva se sljedeći broj. Na tipkovnici se nalaze bojevi od 0 – 9, a što omogućava unos do tri broja. 

 

Sustav Redomat MINI ne zahtijeva nikakva instaliranja, a što značajno utječe na ubrzavanje radnih postupaka.

 

Prednosti uvođenja Redomat MINI sustava su organiziranija čekaonica i veće zadovoljstvo klijenata. Zatražite svoj Redomat MINI sustav slanjem upita ili telefonski na: +385 (0)40 390 997, +385 (0)91 426 0832 .