Sve više ordinacija uvodi sustav za upravljanje redovima čekanja

Što je zajedničko liječnicima primarne medicine, stomatolozima, poliklinikama, pedijatrima…?

Svi oni svakodnevno uslužuju veliki broj pacijenata i pritom se suočavaju s gužvom i dugim redovima čekanja, a koji su često okidač za pojavu nesuglasica između pacijenata.

Neki su liječnici navedeni problem riješili uvođenjem Redomat MINI rješenja, a koje se bez sumnje može pohvaliti najboljim odnosom kvalitete i cijene.

Rješenje funkcionira na principu svrstavanja pacijenata u redove čekanja. Iz tog razloga se pokazalo kao idealno rješenje za ordinacije primarne medicine, stomatologe, pedijatre i sve ordinacije koje prijem pacijenata mogu organizirati u redove čekanja.

Redomat MINI rješenje se sastoji od mehaničkog djelitelja listića koji se montira na stalak, zaslona za prikaz broja listića koji je na redu/u obradi a čije su promjene praćene i zvučnom signalizacijom, te konzole za pozivanje s kojom upravlja liječnik sa svoje radne pozicije.

Uvođenje sustava pacijentima omogućava lako i jednostavno uzimanje slijednog listića s rednim brojem na mehaničkom uređaju koji se može staviti na bilo koju poziciju.

Pozivanje na red odvija se sukladno dolasku i redoslijedu dodijeljenih listića. Pacijenti promjene u redu čekanja prate na zaslonu s velikim i lako čitljivim brojevima.

Rješenje ne zahtijeva nikakva instaliranja i registracije, a što značajno utječe na ubrzavanje svakodnevnih radnih postupaka.

Redomat MINI je financijski pristupačan sustav koji na vrlo jednostavan način može organizirati red u čekaonici, smanjiti nepotreban stres i osigurati bolju radnu okolinu.

Cijena Redomat MINI rješenja je jednokratna i dostupna je za već od 583, 98 €* + PDV (4.400,00 kn + PDV), a dostavu svih uređaja i puštanje u rad sustava osiguravamo u roku od 15 radnih dana.

 

 

* 1 € = 7,5345 kn