Zašto svaka tvrtka treba imati web stranicu?

Živimo u doba kada su sve informacije dostupne na internetu, ali statistike pokazuju da više od polovice malih tvrtki još uvijek nema vlastitu web stranicu (izvor: Customer.Friendly web stranice SCORE.org.).

Razlog tome je što mali poduzetnici u Hrvatskoj smatraju da ako nemaju online prodaju (web shop), nemaju potrebu ni za web stranicom. S druge strane su uvjereni da su web stranice skupe i da se investicija u njezinu izradu neće isplatiti.

Takvi stavovi negativno utječu na poslovanje malih tvrtki koje zbog neprisutnosti na internetu potencijalne klijente prepuštaju konkurenciji ili velikim tvrtkama koje su lideri na tržištu. Također propuštaju i priliku za izgradnjom kredibiliteta i online reputacije koja je danas nužna za rast i razvoj tvrtke.

 

Mala tvrtka WEB stranicom izgrađuje svoj kredibilitet i online reputaciju

Web stranice su postale pokretač rasta i razvoja poslovanja mnogih malih tvrtki koje su na vrijeme prepoznale važnost prisustva na najvećoj globalnoj mreži.

Danas sve više ljudi koristi internet u potrazi za informacijama, stoga je razumljivo da bez web stranice i prisustva na internetu tvrtke ne mogu izgraditi svoj kredibilitet i online reputaciju.

Nepostojanje informacija o pojedinoj tvrtki na internetu, odnosno njezinom poslovanju, proizvodima ili uslugama, kupcu ostavlja dojam da tvrtka ne posluje ozbiljno ili da više nije aktivna na tržištu.

Kad tvrtka jednom stekne negativnu reputaciju, teško da će ostvariti zacrtane ciljeve.

 

WEB stranica malu tvrtku neće stajati cijelo bogatstvo

Većina malih poduzetnika smatra da si ne može priuštiti web stranicu, ali to nije točno.

Troškovi izrade web stranice variraju ovisno o njezinoj veličini i kompleksnosti. Mi smo u svoju ponudu uključili miniWEB stranice čije se cijene kreću već od 212,36 €* (1600 kuna).

Ako usporedimo cijenu miniWEB stranica s cijenama izrade korporativnih web  stranica, cijena od 212,36 €* (1600 kuna) je zaista prihvatljiva investicija, a koja omogućava besplatno promoviranje tvrtke u narednim godinama jer jednom izrađena web stranica tvrtke dostupna je potencijalnim klijentima 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

 

Male tvrtke koje trebaju modernu, jednostavnu i preglednu web stranicu po prihvatljivoj cijeni, informacije mogu potražiti na našim stranicama miniWEB-a  ili slanjem upita na softwise@softwise.hr na koji ćemo rado odgovoriti u što kraćem roku.

 

* 1€ = 7,5345 kn