SoftCRM fiskalna blagajna

Fiskalna blagajna SoftCRM namijenjena je poduzetnicima koji žele što jednostavnije i pristupačnije rješenje.
Modul Fiskalizacija predstavlja korisničko sučelje u kojem korisnici aplikacije mogu generirati i fiskalizirati račune, te napraviti  potrebne obračune.​

Početni ekran je  dizajniran tako da korisnici što jednostavnije i brže mogu kreirati novi račun kako ne bi došlo do pogrešaka i nepotrebnih zastoja.

U ovom modulu moguće je kreirati novi maloprodajni račun (običan ili R1) sa željenim stavkama (proizvodima i uslugama) koje su unesene u aplikaciju. Unesene stavke se mogu mijenjati do trenutka kada se račun zaključa, nakon čega se prelazi u fazu fiskalizacije računa.
Prije same fiskalizacije moguće je odrediti vrstu plaćanja te unijeti potrebne podatke ako se radi o R1 računu.
Nakon zaključavanja ovih podataka računu se dodjeljuju ZKI i JIR identifikatori nakon čega se račun više ne može mijenjati, te je ispisom računa proveden postupak kreiranja i fiskalizacije računa.

Uz kreiranje računa u ovom modulu moguće je kreirati i obračune koji su propisani zakonom, a to su:

  • Obračun prometa
  • Pregled računa
  • Pregled obračuna po robi
  • Pregled obračuna po računima

Modul Fiskalizacija namijenjen je djelatnostima koji imaju obvezu fiskalizacije računa putem Porezne uprave i omogućuje potpuno upravljanje računima i vezanim obračunima.  
 
Za poslovanje potrebno Vam je bilo kakvo Windows PC računalo te pisač na koji ćete ispisivati račune. Najam aplikacije SoftCRM može se uzeti na mjesečnoj bazi ali i godišnjoj s određenim popustima (mjesečni najam SoftCRM-a ovisi o broju korisnika te kreće već od 75,00 kn mjesečno ... više detalja na stranici Kupi).

Uz fiskalizaciju aplikacija SoftCRM pruža i razne druge mogućnosti koje će Vam koristiti u poslovanju. Od upravljanja korisnicima, vođenje financijskih dokumenata, skladišnog poslovanja do izrade putnih naloga i kadrovske evidencije.

Aplikaciju možete isprobati bez obaveza i potrebe registracije na Demo SoftCRM.