Fiskalna kasa - kompletno rješenje za fiskalizaciju

Rješenje za izdavanje računa preko elektroničkih naplatnih uređaja izravno povezanih s Poreznom upravom

Novi zakon o fiskalizaciji stupio je na snagu 1. siječnja 2013. godine, te se prema njemu propisuje obveza izdavanja računa preko elektroničkih naplatnih uređaja izravno povezanih s Poreznom upravom.

Ukoliko Vaše poduzeće podliježe Zakonu o fiskalizaciji, a Vi niste spremni za velika ulaganja, mi imamo pravo rješenje!

Za rješenje fiskalizacije i izdavanje fiskaliziranih računa razvili smo dva rješenja koja zadovoljavaju sve korisnike na tržištu, bez obzira s kojom djelatnošću se poduzeće bavi.

U našoj ponudi nalazi se SoftPOS sustav koji je namijenjen ugostiteljima, trgovinama i drugim djelatnostima maloprodaje, te obnaša funkcije PC kase s uključenom fiskalnom kasom.

Drugo fiskalno rješenje je SoftCRM online aplikacija za izradu računa, naročito namijenjena djelatnostima orijentiranima na usluge (odvjetnicima, prevoditeljima, informatičkim stručnjacima...)

 

SoftPOS fiskalna blagajna

SoftPOS je fiskalna kasa namijenjena ugostiteljima, trgovinama i drugim djelatnostima maloprodaje, te obnaša funkcije PC kase s uključenom fiskalnom kasom. U sebi sadrži modul maloprodaje, skladišnog poslovanja i matičnih evidencija.

SoftCRM fiskalna blagajna

Fiskalna blagajna SoftCRM namijenjena je poduzetnicima koji žele što jednostavnije i pristupačnije rješenje.Modul Fiskalizacija predstavlja korisničko sučelje u kojem korisnici aplikacije mogu generirati i fiskalizirati račune, te napraviti  potrebne obračune.​