Izrada internet stranica

Izrada internet stranica

Usluga izrade internet stranica obuhvaća kompletni proces planiranja, projektiranja, dizajniranja i izvedbe internet projekta svih vrsta i namjena.

Naša tvrtka izrađuje kompletna internet rješenja. Bez obzira o veličini vaše tvrtke ili njezine djelatnosti, spremni smo za sve tipove projekata.

Usluga izrade internet stranica (web stranice) najčešće je "upakirana" i dostupna za naše korisnike po principu ključ u ruke - dakle radi se uvijek o kompletnom rješenju osim ako se korisnik sam ili u angažmanu druge tvrtke ne odrađuje neki dio internet stranice (web stranice).

Naša se tvrtka kroz razvoj različitih tipova projekata etablirala na tržištu kao pouzdan partner kako u domaćoj, tako i u internacionalnoj internet sferi nizom uspješnih internet projekata. Za više detalja pogledajte naše internet reference.

Kako je izrada internet stranica multidisciplinarna aktivnost isprepletena različitim aktivnostima, voljeli bismo naglasiti da u pravilu svaki dobar internet projekt obuhvaća neke ili sve segmente poput:

 • Ispitivanje i analiza vaše postojeće internet stranice (web stranice) ili aplikacije
  Tvrtke koje imaju internet stranicu često nisu svjesne potencijala koji je moguće ostvariti kvalitetnim internet rješenjem, pa naša tvrtka vrši analizu vaših postojećih internet stranica ili rješenja kako bismo Vam ukazali manjkavost postojećih rješenja i kako ih i na koji način sanirati
 • Konzalting i savjetovanje
  Naša dugogodišnja praksa je pokazala da više od 75% korisnika koji već posjeduju nekakav oblik rješenja internet poslovanja, zapravo nemaju ili ne znaju pravi razlog zbog čega posjeduju internet stranicu. Naravno, ako nekom alatu ne znamo pravu namjenu i svrhu, teško je i iskoristiti takav alat na najbolji mogući način.
 • Planiranje, projektiranje i vođenje internet projekata
  Kako svaki, tako i internet projekti imaju svoje razloge zašto se izvode, moraju imati nekakav cilj koji želimo takvim projektom ostvariti, stoga je ključ uspjeha svakog internet projekta pravovaljano planiranje, projektiranje i vođenje. Tu cijelu priču možete propustiti nama, koji sa svakim novim odrađenim projektom već gotovo deset godina skupljamo pravo i realno iskustvo s terena.
 • Dizajn i funkcionalnost internet stranica (web stranica) i aplikacija
  Jedan od prvih dojmova koji internet stranica pruža posjetiteljima definitivno je izgled i funkcionalnost. Naša tvrtka vodi brigu o atraktivnom izgledu vašeg internet projekta, zadovoljavanju visoko postavljenih standarda struke i na kraju, ali ne najmanje važno - vodi računa o korisnicima samog internet projekta, jer su upravo krajnji korisnici ti koji će pregledavati vaše internet stranice, koji će kupovati vaše proizvode ili se interesirati za vaše usluge.
 • Mogućnosti internet projekta
  Kako smo već naveli, bez obzira od namjene projekta (prezentacijske internet stranice, blog, portal ili neki drugi oblik poslovne internet aplikacije), svaki projekat je za nas jednako važan, te se trudimo u sve projekte ugraditi najnovija tehnološka rješenja s velikim naglaskom na dugovječnost internet projekta i lakoću korištenja istoga, kako za korisnike internet projekta, tako i za vlasnike internet projekta.
 • Mogućnost samostalnog uređivanja sadržaja internet stranice (web stranice)
  Naša je tvrtka izradila vlastito rješenje za upravljanje sadržaja internet stranica (CMS -  Content Management System ili u prijevodu - Sustav za upravljanje sadržajem). swCMS sustav je posebno planirana i projektirana internet aplikacija koja je sastavni dio SVIH naših projekata, a odlike su mu lakoća korištenja te velike mogućnosti i to sve bez potrebe za poznavanjem ikakvih programerskih vještina. Tajna uspješnosti našeg CMS-a je ta što je, za razliku od većine postojećih, na tržištu dostupnih rješenja, stvoren na način da u potpunosti bude prilagođen korisnicima koji imaju osnovna znanja i vještine korištenja računalom i s ponosom ističemo kako je presjek starosti korisnika našeg CMS rješenja od 15 do 75 godina. Saznajte više informacija o našem CMS rješenju.
 • Integracija i povezivanje s drugim internet servisima ili aplikacijama
  S obzirom da se radi o potpunosti vlastitim rješenjima, a sva su bazirana na dostupnim tehnologijama temeljenim na otvorenom kodu, u svakom je trenutku moguće prilagoditi sve naše proizvode specifičnim zahtjevima i potrebama korisnika.
 • Integracija i povezivanje sa socijalnim mrežama
  Sastavni dio internet marketinga su i nezaobilazne internet društvene mreže poput FaceBook-a ili Twitter-a, a naša internet rješenja je bez problema moguće povezati s navedenim servisima.
 • SEO i SEM
  Kratice mističnog imena i još mističnijeg značenja, ali od velike važnosti predstavljaju takozvanu Optimizaciju za internet pretraživače (SEO - Search Engine Optimization) i Marketing na internet pretraživačima (SEM - Search Engine Marketing).
  "Što to za mene znači?" - vjerojatno se pitate - a mi Vam odgovaramo: to znači da puno pozornosti pridajemo načinu na koji izrađujemo vaše internet projekte jer želimo da budu dobro i kvalitetno pozicionirani na samom vrhu rezultata svih poznatih i relevantnih internet pretraživača / tražilica (Search Engines) poput: google.com, bing.com, pogodak.hr i slično.
 • Višejezičnost
  Svi naši internet projekti mogu biti višejezični. Višejezičnost je podržana od strane CMS rješenja potpuno prirodno te je u bilo kojem trenu moguće svaki projekt unaprijediti jednostavnim prevođenjem sadržaja na po volji mnogo jezika.
 • Internet marketing
  Bez pravovaljane promidžbe nema pravog uspjeha. Svaki naš internet projekt je moguće uspješno oglasiti na internetu, a naša tvrtka u potpunosti može preuzeti vođenje i upravljanje kampanjama internet marketinga.
 • Održavanje internet projekata
  Bez obzira od tipa projekta, u mogućnosti smo u potpunosti preuzeti pripremu, obradu i kreiranje sadržaja internet stranica.
 • Fotografija, priprema i obrada grafičkih materijala
  U mogućnosti smo profesionalnom opremom i uslugom zabilježiti vaše važne događaje, fotografirati proizvode za vaše internet stranice.
 • Lansiranje internet projekta, praćenje i unaprjeđenje
  Samim pokretanjem internet projekta nije i gotova priča oko vašeg internet projekta. Svaki se projekt s naše strane pomno prati i analizira njegov rast i razvoj pomoću detaljne statistike i analize posjeta.
 • Internet hosting ili najam poslužitelja
  Za visoke performanse velikih internet projekata u mogućnosti smo omogućiti kompletnu poslužiteljsku infrastrukturu za naše klijente, za male i srednje velike internet projekte pružamo uslugu hostinga