Ažuriranje sadržaja

Održavanje internet stranica

Softwise je u mogućnosti, u skladu sa dogovorima sa svojim korisnicima i partnerima, djelomično ili u potpunosti preuzeti ulogu urednika svih oblika internet projekata.

Održavanje sadržaja internet stranica i portala

Sadržaj je ključ svakog internet projekta.

U dogovoru s korisnikom, analiziramo stvarne i realne potrebe za uredništvom sadržaja internet stranica i portala te u dogovoru s korisnikom djelomično ili u potpunosti preuzimamo urednički dio web stranica i portala.

Kako bi internet projekt vaše tvrtke zasjao u punom sjaju i kako ne bi izgubio sjaj, potrebno je redovito održavanje internet stranica (pogotovo ako se radi o internet portalima) u smislu nadopune novim, svježim i kvalitetno obrađenim sadržajem, s popratnom grafikom, slikama ili drugim dokumentima. Ukoliko unutar vašeg tima ne postoji odgovarajuća osoba ili ako jednostavno nemate vremena, u mogućnosti smo sve uredničke stvari odraditi umjesto Vas i za vašu tvrtku.


Održavanje funkcionalnosti internet stranica i portala

Redovitim održavanjem internet projekta, pogotovo onih velikih, osigurali ste si miran san. Redovitim uvidom u stanje postojećeg internet projekta u mogućnosti smo osigurati da vaš internet projekt bude funkcionalan i spreman za sve izazove.

Backup podataka je od neminovne važnosti, pogotovo ako se radi o poslovnim aplikacijama, web trgovinama ili internet portalima s velikim brojem i količinom sadržaja.