Mobilni uređaji

Mobilne aplikacije

Mobilnost više nije samo nužnost ili trend, ono je potreba.

Broj korisnika smartphone u svijetu premašuje milijardu. Mobilne aplikacije su “in” a tržište mobile korisnika se više ne može zanemariti.

Brzo rastuće tržište mobilnih aplikacija  logičan je izbor tvrtkama koje žele ponuditi i prilagoditi svoje servise za mobilne platforme. Ovo prije svega proizlazi iz toga što današnje mobilne platforme nude vrhunski user-experience i lokacijski neovisan pristup do informacija putem brzih 4G/5G mreža. Uz to, marketinška vrijednost koju donose mobilne aplikacije za tvrtke koje odluče nuditi svoje servise putem mobilnih platformi dodaje dodatnu vrijednost. Distribucija mobilnih aplikacija za vodeće platforme je centralizirana te ih korisnici preuzimaju ili kupuju putem internetskih trgovina samih proizvođača oprativnih sustava (Google Play i Apple App Store).

Uz široku paletu usluga razvoja softvera, u SOFTWISE-u se bavimo i razvojem mobilnih aplikacija za Android i iOS platformu koje su danas vodeće po tržišnom udjelu, ali i po broju postojećih aplikacija. Uz razvoj mobilne aplikacije, nudimo i uslugu nadogradnje vaših postojećih enterprise sustava kako bi se oni mogli koristiti putem mobilnih aplikacija.

Spremni smo na razvoj prilagođenih aplikacija za sve potrebe Vašeg poslovanja.

Uz nativne, nudimo i izradu hibridnih mobilnih aplikacija za sve platforme na najnovijim tehnologijama.

 

Programiranje za Android uređaje
Izrada mobilnih aplikacija za android sustave se temelje na Java-android platformi, što je jedan od najbrže rastućih segmenata u mobilnom razvoju.

Programiranje za apple (iPhone, iPad) uređaje
Izrada mobilnih aplikacija za iOS sustave se temelje na Objective C jeziku., koji je prilagođen kako bi savršeno funkcionirao s bilo kojim uređajem na iOS sustavu ( iPhone, iPad ).