Organizirajte svoju čekaonicu, na vrijeme

Sve više subjekata s ciljem povećanja efikasnost svoje čekaonice uvodi sustav za upravljanje redovima čekanja, tzv. Redomat. U svom najosnovnijem obliku funkcija Redomata je da ispisuje listić s rednim brojem i tako uvodi red u čekaonicu.

S obzirom na to da kod nekih subjekata postoji potražnja za jednostavnijim, a kod nekih za složenijim načinom uvođenja reda, vodili smo računa o tome da zadovoljimo sve subjekte i u svoju ponudu uključili različite verzije sustava Redomat.

 

RedomatMINI

RedomatMINI je namijenjen subjektima koji trebaju jednostavan sustav za upravljanje redovima čekanja, a koji uključuje uzimanje listića te slijedno pozivanje klijenata na red. Tako se eliminira dugotrajno stajanje u redu, omogućava ugodno čekanje i pravednost.

Sustav funkcionira na principu jednog reda čekanja, a klijenti se pozivaju sukladno dolasku u čekaonicu. Takvo rješenje financijski je pristupačno te se na vrlo jednostavan način može organizirati red u čekaonici, smanjiti nepotreban stres i osigurati bolja radna okolina za djelatnike.

 

 

RedomatPRO

RedomatPRO smo razvili za nešto složenije čekonice kod kojih postoji potreba za organiziranjem klijenata u više redova čekanja, pristup informaciji o broju obrađenih klijenata na dnevnoj/tjednoj/mjesečnoj bazi, procijenjena informacija o vremenu čekanja klijenata na red, ocjena zadovoljstva uslugom od strane klijenta i dr.

 

U RedomatPRO verziji postoji veći broj uređaja koji se mogu kombinirati prema potrebama i željama ovisno o veličini čekaonice. Može se odabrati veći samostojeći ili manji stolni uređaj za dijeljenje listića s neograničenim brojem redova čekanja.

 

Redu čekanja se može pristupiti i online, skeniranjem QR koda željene čekaonice putem pametnog telefona. Tako klijenti mogu promjene u redu čekanja pratiti i na svojim pametnim telefonima te istovremeno obaviti i neku drugu obavezu.

 

 

 

Redomat u čekaonici olakšava rad djelatnicima te istovremeno povećava zadovoljstvo klijenata, a čije mjesto u redu čekanja je sad sigurno.  

Organiziranje redova čekanja ne mora biti veliki izdatak. Važno je izabrati verziju Redomata koja odgovara zahtjevima čekaonice.