Ispis listića - nova funkcionalnost u Redomatu

Koliko puta ste čekali u dugom redu i pritom čekajući razmišljali kako bi bilo dobro da to vrijeme možete iskoristiti za obavljanje neke drugu obaveze ili ispijanje kave u obližnjem kafiću.

Inovativno online rješenje Redomat stalo je na kraj trošenju vremena na dugo čekanje u redovima…

Upotrebom online rješenja Redomat poslovni subjekt omogućava svojim klijentima da putem svojih pametnih telefona kroz ažurni virtualni listić prate svoje vrijeme dolaska na red. Tako se poslovni subjekt rješava nepotrebne gužve u poslovnom prostoru i utječe na povećanje zadovoljstva svojih klijenata koji jednostavno mogu iskoristiti slobodno vrijeme čekajući svoje red na bilo kojoj lokaciji.

Konstantno radimo na poboljšanju online rješenja Redomat pa smo omogućili fizički ispis listića. Na taj način kroz uređaj za ispis listića osobe koje nemaju pametan telefon za uzimanje virtualnog listića, također mogu pratiti što se događa s redom čekanja na željenu uslugu.

Dolaskom u čekaonicu ili poslovni prostor, odabirom željene usluge na uređaju klijentu će se ispisati fizički listić za red čekanja. Ispisom listića klijent dobiva informaciju o broju svog listića i procijenjenom vremenu dolaska na red. Na ispisanom listiću uz navedene osnovne informacije klijentu se ispisuje i QR kod koji omogućava dinamičko praćenje reda čekanja putem pametnog telefona s bilo koje lokacije.

Uređaj za fizički ispis listića svojom funkcionalnošću i pristupačnom cijenom olakšava svakodnevni rad s klijentima, bolju organizaciju reda čekanja i smanjenje vremena čekanja na uslugu. Navedene prednosti dugoročno će utjecati na povećanje kvalitete pružene usluge i veće zadovoljstvo klijenata.

Zahvaljujući online rješenju Redomat i fizičkom ispisu listića na uređaju u poslovnom prostoru, mjesto Vašeg klijenta u redu čekanja na Vašu uslugu je sigurno.

No i tu nije kraj razvoju online rješenja Redomat. Nova dodatne mogućnosti je u završnoj fazi testiranja. Radi se o naručivanju klijenata na preglednom kalendaru s unaprijed definiranim radnim vremenom poslovnog subjekta.

Naručivanje će uvelike olakšati rad poslovnim subjektima koji dio klijenata naručuju unaprijed. Uz postojeće mogućnosti mobilnog i fizičkog uzimanja listića to će olakšati operativu svima.

Više detalja o online rješenju Redomat saznajte na web stranici Redomata, a sve novosti pratite na njegovoj Facebook stranici.