Naručivanje - nova funkcionalnost u Redomatu

Jedna ste od osoba koje vole rezervirati svoj termin prilikom posjeta liječniku, stomatologu, telekomoperateru, bankaru…

Jednostavno želite isplanirati svoje dnevne, tjedne i mjesečne obaveze kako bi slobodno vrijeme mogli iskoristiti za druge aktivnosti?

Redomat je inovativno online rješenje koje olakšava rad poslovnim subjektima te istovremeno njihovim klijentima pruža ažurnu informaciju koliko još moraju čekati na odabranu uslugu. Glavni cilj sustava je da smanji gužve u čekaonicama i poveća zadovoljstvo svih njegovih korisnika.


Naručivanje za željeni termin

Prilikom nadogradnje online rješenja Redomat vodili smo se strategijom kako uključiti sve klijente u cjeloviti i informacijski moderan sustav. Uz trenutne mogućnosti pristupanja redu čekanja putem mobilnog uređaja ili fizičkim uzimanje listića u čekaonici poslovnog subjekta kroz online sustav Redomat omogućeno je i naručivanje klijenata za željeni termin.

Poslovni subjekti kroz naručivanje imaju uvid u dnevni raspored, raspored za prethodni, trenutni i sljedeći tjedan ili mjesec. Kroz sustav Redomat poslovni subjekti jednostavno prate kada klijenti najviše traže usluge i koliko ih je u redu čekanja. Dodatna mogućnost naručivanja uvelike olakšava rad poslovnim subjektima koji dio klijenata naručuju unaprijed, a uz postojeće mogućnosti mobilnog i fizičkog uzimanja listića i lakšu organizaciju operative.

S druge strane klijenti bez straha rezerviraju svoj termin i jednostavno obavljaju željenu uslugu u dogovoreno vrijeme. Sustav funkcionira tako da klijenti koji su rezervirali termin dolaze na red za željenu uslugu u točno naručenom terminu. Neovisno o tome koliko se klijenata taj dan prijavilo u red čekanja skeniranjem QR koda putem pametnog telefona ili kroz uređaj za ispis listića u čekaonici poslovnog subjekta, naručeni klijent obavlja uslugu u rezerviranom terminu.

Rezervirani termin u online sustavu Redomat je osiguran. Klijent ne mora trošiti svoje slobodno vrijeme u čekaonici, već se može jednostavno pojaviti u rezerviranom terminu i obaviti željenu uslugu.

Više o rješenju Redomat provjerite na web stranici Redomata.